Priser 2024

Här hittar du priserna för våra julkalendrar. Välj mellan standard- och premiumpaket för företag och privatpersoner. Ideela föreningar kan teckna privatpaket premium (ej standard) men ekonomiska föreningar klassas som företag. Kontakta oss för frågor.

Paket

Privatpersoner*

Företag

Paket

Standard

Premium

Standard

Premium

Premium plus

Responsiv design***

X

X

X

X

X

Egna luckbilder och egen kalenderbild

X

X

X

X

X

Egen stoppbild

X

X

X

Valbar URL**

X

X

X

X

X

Inkludera externa quiz, bildspel och filer

X

X

X

Youtube videos i luckorna

X

X

X

X

X

Vimeo videos i luckorna

X

X

X

Videos från andra plattformar

X

Antal fonter

16

500+

16

500+

500+

Support via mail

X

X

X

X

X

Support via telefon

X

Får användas av företag

X

X

X

Betalning via faktura

X

X

X

Er logga på toppen av kalendern

X

X

X

Valbara dagar****

X

X

X

Statistik*****

I efterhand

I realtid

Personlig granskning******

X

Reklamfri kalender

X

X

X

X

Trafikvolym*******

100/dag

500/dag

200/dag

500/dag

Obegränsad

Anpassningar

Kontakta oss för offert om anpassningar önskas

Pris i kronor

595

1495

3500

6950

9950

Moms

Inklusive moms

Exklusive moms

*Observera att privatkalendrarna inte får användas av företag eller på annat sätt användas för kommersiell verksamhet (inklusive affiliatelänkar). Ideela föreningar kan teckna vårt privatpaket premium.
**https://www.julkalenderonline.se/dittnamn Denna sida kan du om du vill inkludera i er egen hemsida som en iframe. Alternativt kan vi hosta er julkalender på en av era egna domäner mot en merkostnad, t.ex. julkalender.ertforetag.se
***Julkalendern anpassar sig till olika skärmar och device.
****Du väljer själv vilka luckor du vill ha med, t.ex. endast vardagar samt när de ska kunna öppnas. Du kan t.ex. ställa in att luckorna går att öppna först kl 10.00 och att julaftonsluckan kan öppnas redan den 23/12. I standardpaketen är det alltid 24 luckor som kan öppnas direkt efter midnatt på samma datum som luckans nummer.
*****Premiumpluskunder kan se besöksstatistik för sin kalender i realtid (med reservation för fördröjning från Google Analytics). Du som har ett premiumpaket för företag får ett statistikutdrag för kalendern efter att den är avslutad. På begäran kan du även få statistik en gång under pågående kalender. För fler statistikutdrag tar vi en avgift på 400 kr/tillfälle ex moms, detsamma gäller om du vill ha statistik för ett paket där det inte ingår.
******Våra experter granskar er kalender innan den 1 december för att säkerställa att allt ser bra ut på olika device. Vi ger er tips och feedback om något behöver åtgärdas eller kan förbättras. Granskningen baseras på det innehåll ni har online den 28/11.
*******För varje dygn som dagens lucka har fler unika sidvisningar (enligt Matomo Analytics) tar vi ut en extra avgift på 10 kr per påbörjade 100 överskridande unika sidvisningar för att täcka våra merkostnader för stor trafikmängd. Om du med ett standardföretagspaket t.ex. har 738 unika sidvisningar för dagens lucka blir merkostnaden då 60 kr. Tillägget gäller både privatpersoner (inklusive moms) och företag (exklusive moms).