Vanliga frågor om julkalendern

Här hittar du frågor och svar om julkalenderonline

Har ni tips om hur man kan använda och marknadsföra julkalendern?

Ja på vår engelska sajt har vi skrivit en artikel om just detta: Christmas marketing ideas - countdown online

Går det att ha videos i luckorna?

Ja julkalendern stödjer videos som ligger på Youtube. Du kan ladda upp videos som olistade på Youtube så att ingen hittar dem förutom de som har en länk dit.

Kan man välja vilka datum man vill ha med i kalendern?

I standardpaketen är det 1 till 24 december som gäller. I premiumpaketen så kan du välja att ta bort vissa datum om du t.ex. enbart vill ha med vardagarna innan jul. Se prissidan för mer information om de olika paketen.

Vilken url får min julkalender? Kan man ha den på sin egen hemsida?

Adressen blir https://www.julkalenderonline.se/dittnamn där du själv väljer ditt användarnamn. Vanligtvis länkar man från sin egen hemsida till julkalendern hos oss men du kan också lägga in den direkt på er sida med hjälpa av iframes i HTML. Om du vill ha julkalendern på en egen domän eller subdomän, t.ex. julkalender.dindomän.se, så kan jag hosta den åt dig och sätta upp julkalendern där mot en merkostnad. Kontakta mig för offert i sådana fall.

Är julkalendern responsiv? Vilka systemkrav har den?

Ja julkalendern anpassar sig till olika skärmar och device. Julkalendern ska fungera bra i alla moderna webbläsare och operativsystem som har Javascript aktiverat. Jag kan dock inte garantera att allt fungerar på Windows XP, Opera Mini och riktigt gamla telefoner. Prova själv i vår demokalender. Du får gärna kontakta mig om något mot förmodan ser konstigt ut. Det underlättar om du skickar med en skärmdump samt information om vilken webbläsare och vilket operativsystem du använde.

När ska man beställa sin kalender?

Du kan beställa kalendern närsomhelst. Det kan dock vara skönt att göra det åtminstone några veckor innan den startar så att du har gott om tid på dig att skapa innehåll till luckorna. Å andra sidan behöver inte hela kalendern vara klar den 1 december, du kan fylla på innehållet succesivt så länge du alltid har skapat innehåll till innevarande dag.

Vad kostar kalendern och vad ingår?

Du hittar denna information på prissidan.

Hur kan man betala?

Du kan betala med Swish, bankgiroöverföring eller kort. Företagskunder kan även betala via faktura.

Mer information

Kontakta mig om du inte hittar ett svar på din fråga här. Se även hur fungerar det och demo.